Închiriere stivuitor și închiriere nacelă

Contribuim la eficientizarea proceselor industriale prin închirierea stivuitoarelor pe termen mediu și lung!

Romforlift oferă spre închiriere stivuitor /stivuitoare de diferite capacitati, precum si nacela / nacele, platforma de lucru la inaltime beneficiarilor care au nevoie de acestea in procesele industriale, logistice, constructie sau de manipulare. Oferim aceste stivuitoare, nacele, platforme de lucru la inaltime spre inchiriere pe termen scurt si cu manipulanti sau pe termen lung.

Dispunem de o gamă variată de stivuitoare și alte echipamente de ridicat, care să răspundă tuturor cerințelor dumneavoastră. Avem stocuri suficiente pentru a închiria multiple echipamente de calitate ridicată la prețuri foarte atractive.

Pe baza contractului de închiriere, Romforlift pune la dispoziția clienților stivuitoare noi și second hand din parcul nostru de stivuitoare pentru închirierea pe termen lung, termen mediu și termen scurt.

În cazul în care stivuitorul dumneavoastră se află în atelierul de reparații stivuitoare de la Romforlift, fie pentru reparații majore sau reparații capitale, compania noastră îți pune la dispoziție stivuitor la schimb pe întreaga durată a reparațiilor pentru a nu afecta activitatea de producție sau logistică din compania ta.

Romforlift oferă spre închiriere echipamente din parcul nostru de stivuitoare second hand, dar și stivuitoare noi cu contracte de Full Service.

Clienții noștri trebuie doar să achite un abonament lunar (cost fix și stabil), iar Romforlift preia activități importante de administrare și alte responsabilități.

Cu Romforlift, ai posibilitatea de a achita costurile cu echipamentele de ridicat pe perioade lungi, chiar și până la 5 ani!

Vrei să obții o colaborare de succes? Contactează echipa Romforlift!