Automatizări Hale

Ne implicăm în procesul de automatizări hale industriale pentru a crește productivitatea și eficiența clienților noștri!

Pentru că Romforlift oferă beneficiarilor săi o gamă completă de servicii, activitatea noastră s-a extins și în domeniul automatizărilor de hale industriale și depozite, prin serviciile de executare lucrări și montaj a sistemelor de ghidare inductive a stivuitoarelor – sisteme numite “wire guide”.

Pentru stivuitoare tip VNA (very narrow aisle) de la producători renumiți precum Jungheinrich, Still, BT / Toyota, Linde și mulți alții, echipamentele produse sunt necesare pentru a fi utilizate în zonele dintre rafturi, cu sisteme de ghidaj inductive pentru a fi exploatate în deplină siguranță și pentru a crește productivitatea prin viteze mai mare de lucru și manevre sigure chiar și la sarcini ridicate de 10 – 14 m.

Pe suprafețe de rulare din beton armat (metoda de armare specială), în zona rafturilor se efectuează trasarea circuitului conform proiectului stabilit. Ulterior, se taie un canal subțire în beton, la o adâncime mică, în care se va așeza cablajul electric și protecția aferentă. După așezarea cablajului electric și a protecției canalului tăiat, se fixează prin acoperire un adeziv special, cu rolul de a proteja cablajul și de a oferi o estetică completă a lucrării finale.

Tăierea se efectuează printr-un proces umed pentru a preveni prăfuirea, astfel aceste lucrări se pot efectua chiar și cu marfa pe rafturi, nefiind necesare mutarea mărfurilor din depozit și golirea rafturilor în zona de lucru.

În urma montajului generatorului inductiv, a cablurilor și a senzorilor de frânare, testarea circuitului de ghidare pe toata lungimea sa  (chiar și până la 1200 m), se va testa cu stivuitorul VNA (very narrow aisle).

Romforlift oferă servicii complete de automatizări hale industriale, astfel că strângerea materialelor rămase și curățarea în urma tăierii sunt incluse în acest serviciu.

Suntem aici pentru a vă oferi consultanță de specialitate gratuită alături de informații importante și sfaturi care să vă ajute să eficientizați procesele din firma dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii și solicitări de oferte, contactați telefonic departamentul de vânzări sau completați formularul de cerere ofertă.