Service

Reparații și recondiționare stivuitor / motostivuitor

Romforlift oferă servicii de reparații și întrețineri pentru toată gama și mărcile de stivuitoare, electrostivuitoare, transpalete electrice și alte echipamente de ridicat conform cerințelor ISCIR.

Reparațiile și întreținerile sunt asigurate la sediile beneficiarilor Romforlift, pe întregul teritoriu al României!

Având o experiență de peste 20 ani în domeniul reparațiilor de stivuitoare și alte echipamente de ridicat, Romforlift oferă partenerilor săi asistență service la cele mai înalte standarde pentru orice fel de echipament de ridicat.

Reparațiile și întreținerile echipamentelor sunt asigurate la sediile beneficiarilor, precum și în atelierul Romforlift, dotat cu echipamente performante care respectă standardele de siguranță și performanță.

Pentru reparațiile capitale sau alte lucrări majore pentru care este necesar transportul echipamentului în atelier, Romforlift oferă stivuitor la schimb pe durata reparației, pentru a ajuta la continuarea procesului dumneavoastră de lucru.

Pentru reparațiile și întreținerile efectuate de Romforlift, piesele folosite sunt piese de schimb originale și materiale certificate CE. Prin utilizarea pieselor originale și de calitate înaltă, precum și personal calificat cu o vastă experiență în domeniul stivuitoarelor, Romforlift asigură garanție de la 6 luni până la 3 ani.

Contribuim la eficiența clienților noștri, astfel că Romforlift ține evidența și istoricul intervențiilor la stivuitoarele beneficiarilor, începând de la prima intervenție de constatare solicitată.  

La prima vizită a unui nou beneficiar, efectuăm o evaluare gratuită a stării generale a echipamentului. Ulterior, veți primi un antecalcul cu eventualele reparații necesare de a fi efectuate, precum și o descriere a stării echipamentului.

Oferim consultanță gratuită pentru orice tip de stivuitoare și echipamente de ridicat, pentru a avea siguranță că faceți cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

FULL SERVICE

Asigurăm servicii complete de Full Service pentru orice tip și marcă de stivuitor și motostivuitor!

În cadrul unui contract de Full Service, Romforlift asigură manopera, deplasarea, piese de schimb și consumabile incluse pentru a asigura funcționarea neîntreruptă a activității dumneavoastră!

În baza contractului de Full Service, echipamentele dumneavoastră vor fi verificate periodic de tehnicienii noștri specializați, efectuând mentenanța, prevenția și eventualele reparații în fazele de început, fără a se ajunge la defecțiuni grave a căror durată de remediere v-ar putea afecta activitatea.

Costul contractului de Full Service este reprezentat printr-un abonament lunar cu tarif fix, care se va stabili în urma evaluării stivuitorului sau a parcului de stivuitoare, în cazul în care aceste echipamente sunt date în folosință.

În cazul unor echipamente noi furnizate de Romforlift, tariful abonamentului de Full Service va fi calculat înainte de achiziție / închiriere, pe baza orelor de funcționare estimate pe un an de zile.