Vânzare stivuitoare noi

O gamă completă de stivuitoare și echipamente de ridicat de la 1 la 25 tone!

EP EQUIPMENT

Lider în producția de stivuitor, motostivuitor și electrostivuitor  pe piața din China și plasat în top 15 producători de stivuitoare la nivel mondial.

Datorită performanței, calității și fiabilității stivuitoarelor și motostivuitoarelor Ep-Equipment, cererea pe piața internațională și națională este în continuă creștere, iar oferta disponibilă trebuie să fie pe măsura așteptărilor clienților.

Romforlift comercializează o gamă diversificată de echipamente de ridicat (stivuitor, electrostivuitor, motostivuitor, liza electrica, transpaleta electrica, stivuitor cu catarg retractabil,  de la renumitul brand chinezesc Ep-Equipment, alcătuită din echipamente de manipulare a materialelor, stivuitoare cu combustie internă de la 1 – 10 tone, stivuitor electric de la 1 – 10 tone, echipamente pentru depozite, utilaje de transport și remorcare (tow tractors), stivuitor de containere și multe alte echipamente menite să eficientizeze procesele industriale.

Stivuitoarele și echipamentele comercializate de Romforlift beneficiază de garanție standard de 2 ani si garanție extinsă de 3 ani!

Motostivuitor, electrostivuitor, transpaletă electrică cu catarg (pallet truck și stacker) de la Ep-Equipment dețin DECLARAȚIE DE CONFORMITATE CE.

Pentru detalii și oferte personalizate, contactează-ne telefonic sau completează formularul de cere ofertă!

Lider mondial in producția de electrostivuitoare!

RANIERO

Lider mondial in productia de electrostivuitor /electrostivuitoare cu capacitatati  ridicate chiar si pana la 25 tone, precum si motostivuitor / motostivuitoare, compania Raniero Carrelli fiind fondat in 1967 in Italia.

Raniero fabrica o gama variata de stivuitoare pentru manipularea marfurilor generale in regim normal sau aplicatii grele, precum si stivuitoare constructii speciale in industrii de producție oțel, mecanic, lemn, hârtie, prelucrare marmură, managementul deșeurilor periculoase, logistică, aeronautica, reciclare.

Printre aplicatii speciale gasim electrostivuitoarele de la 5 la 10 tone constructie speciala pentru descarcare din container asa numitul “container friendly” sau primul electrostivuitor de 25 tone cu centru de greutate a sarcinii de 1200 mm pentru industria de otelarie.

Pentru o autonomie mare bateriile stivuitorului/stivuitoarelor sunt la tensiuni de 80V, 96V, 120V  cu capacitate de pana la 1900 Ah iar motoarele electrice performante ofera pe langa putere ridicata si un nivel de zgomot foarte redus.

Stivuitorul /electrostivuitorul Raniero comercializat de Romforlift beneficiază de garanție de 2 ani!

Echipamentele:  stivuitor, electrostivuitor, motostivuitor marca Raniero de la Romforlift dețin DECLARAȚIE DE CONFORMITATE CE.

Pentru detalii și oferte personalizate, contactează-ne telefonic sau completează formularul de cere ofertă!

Producător italian și un lider în domeniul echipamentelor de depozit

PRAMAC

Pramac ne surprinde cu un portofoliu diversificat de echipamente destinate eficientizării proceselor de manipulare și logistică.

Compania PRAMAC a fost fondată în 1966 în Italia, unde a început producția de echipamente mai ales pentru piața italienească. Cu o dezvoltare continuă și o cotă de piață în continuă creștere, renumitul producător Pramac a devenit, în scurt timp, o marca foarte cunoscută în domeniul energiei și al echipamentelor de ridicat precum transpalete electrice – lize electrice, transpalete cu catarg –  lize cu catarg, transpalete manuale – lize, transpalete cu cântar – lize cu cântar, și multe altele.   

Pramac oferă un portofoliu variat de echipamente de ridicat și manipulat, printre care: lize electrice cu catarg denumit și stacker, lize electrice denumit și pallet truck, lize manuale, lize cu cântar și multe alte produse.

Totodată, Pramac este unul dintre puținii producători care execută echipamente speciale, altele decât cele standard, conform cerințelor beneficiarilor.

Alegerea Romforlift în comercializarea echipamentelor PRAMAC se datorează performanței din fabrică fiind produse în Europa și a prețului competitiv de pe piață.

Stivuitoarele și echipamentele comercializate de Romforlift beneficiază de garanție extinsă de la 2 până la 3 ani!

Echipamentele stivuitoare, electrostivuitoare, lize și stackere de la Pramac dețin DECLARAȚIE DE CONFORMITATE CE.

Pentru detalii și oferte personalizate, contactează-ne telefonic sau completează formularul de cere ofertă!