Piese de schimb

Asigurăm o gamă variată de piese de schimb pentru stivuitoare precum și anvelope, baterii și atașamente pentru stivuitoare și echipamentele de ridicat.

Romforlift oferă, pe lângă o gama vastă de servicii în domeniul stivuitoarelor, piese de schimb originale (OEM) sau aftermarket în funcție de bugetul fiecărui beneficiar.

Alegerea pieselor originale  OEM sau Aftermarket o puteți face într-un timp foarte scurt, datorită informației “la un click distanta”, astfel că oferta noastră de preț este întocmită în câteva minute și transmisă către dumneavoastră.

Indiferent de opțiunea dumneavoastră, GARANȚIA oferita pentru piese de schimb este intre 6 luni si 3 ani. Toate piesele oferite de Romforlift sunt certificate CE.

Datorită experienței de peste 17 ani în domeniu și profesionalismul de care dau dovadă tehnicienii Romforlift, oferta noastră cuprinde recondiționarea subansamblelor și recondiționarea pieselor de schimb în urma evaluării acestora, astfel costul de reparație va fi unul scăzut.

Exemple de recondiționare / reparații subansamble: alternatoare, electromotoare, motoare electrice de curent continuu sau alternativ, pompe hidraulice, sisteme de injecții, punți spate, reductoare, transmisii hidrodinamice (convertizor) și hidrostatice, precum si multe altele.

Piesele de schimb de pe stocul Romforlift sunt livrate în aceeași zi sau cel târziu următoarea zi după solicitarea beneficiarilor. În cazul pieselor ce necesită comandă, termenul de livrare este între 1 – 2 zile lucrătoare, oriunde în România.

Piesele de schimb pentru motostivuitoare, piese de electrostivuitoare, piese de reachtruck-uri, piese de liza, piese de stackere și multe altele sunt stocate de Romforlift pentru orice marcă de stivuitor: piese pentru LINDE, STILL, JUNGHEINRICH, TOYOTA, YALE, HYSTER, CLARK, HELI, HANGCHA, DAEWOO-DOOSAN, FIAT-OM, NISSAN, MITSUBISHI, CATERPILLAR, KOMATSU și mulți alții.

Pentru detalii și informații de specialitate, contactează echipa Romforlift și beneficiați de consultanță gratuită în alegerea dumneavoastră.

Atașamente stivuitoare

Romforlift srl va asigura si o gama variata de atasamente de stivuitoare cum ar fi: translație laterală, clamp-uri, rotatoare, pozitionatoare de furci, furci telescopice si multe altele de la renumitii Producatori: KAUP, STABAU, CASCADE, BOLZONI AURAMO.

Anvelope

Baterii de tracțiune