Finanțări

Suntem alături de clienții noștri în găsirea programului de finanțare potrivit pentru eficientizarea și creșterea performanței activitățile de procesare și logistică.

Oferim consultanță gratuită și asistență pentru clienții care doresc să beneficieze de programele de leasing pentru achiziționarea stivuitoarelor și a echipamentelor pentru afacerea lor.

În funcție de posibilitățile dumneavoastră, programul de finanțare leasing se poate întinde pe termen lung, mediu și scurt.

Romforlift colaborează cu companii specializate în oferirea programelor de leasing operațional pentru stivuitoare, astfel că garanția noastră este un parteneriat benefic, prin care vă sprijinim in procesul de obtinere a fondurilor pentru achizitionarea echipamentelor de ridicat.

Printre programele de finanțare leasing disponibile se numără : Leasing operațional (cu Full Service inclus), Leasing Financiar, Programe fonduri Europene, Fonduri Guvernamentale, Programe IMM.

Pentru mai multe detalii și informații, contactați echipa Romforlift, care vă va oferi tot sprijinul în căutarea celei mai bune decizii pentru dumneavoastră.